Monday, July 27, 2009

the uitm food tech-ers pt 1

itu dia kak su,aku,thakib,nisa

ini pula kak su again,me again,nisa again,dan kak mun kite.ewahh..


ni la kejakunan warga bentong,jb dan gombak di stesen bus kuala pilah yg sangat amat cantik indah besar(tipu je) sampai sudi nk amik gamba di kedai cendol ane.
tengok la muka thakib yg kelihatan seperti xbf saye yg saye sgt benci.
tapi saye tak benci awk tau thakib.
awk sgt baeekkkk. >.<


nantikan the uitm food tech-ers pt 2.
kite akan berkenalan dgn warga miri,bentong again,warga selangor dan warga lain-lain(tak hengat) di uitm kuala pilah & food tech-ers fo sure! :p


especially for...

A warning sign,
I hate the good part then I realized,
I started looking and the bubble burst.
I started looking for excuses.
Come on in,
I've gotta tell you what a state I'm in,
I've gotta tell you in my loudest tones,
That I started looking for a warning sign.
When the truth is, I HATE you.
Yeah the truth is,
That I HATE you so.
And I'm tired, I SHOULD HAVE LET YOU GO.

ini khas untuk awak.
yes,AWAK!

Saturday, July 18, 2009

dunkin donuts :)

dunkin donuts terminal one,neg. sembilan.
kite dok lepak2 dengan awak.
rambut awak dah tak botak!
totally cute!
dah almost 4 bln tak jumpa awak since kt kluang dulu.
malu2 pn ade jumpe awak.
tapi kite buat muke cool je.
selamat bus awak lambat sampai.
kalau tak kite takkan jumpe awak.
awak tau ape kite berdoa dlm bus pilah nk g seremban?
kite doa:
"ya allah kalau aku dapat jumpa dia,dialah jodohku"
doa ini sgt tak rasional kan?
tapi mane lah tau doa ni termakbul ke..
tuhan je yg tau.
yang penting,kite happy sgt2 dpt jumpe awak.
hope to see you soon.

next week ke? :p

Saturday, July 11, 2009

goodbye my lover,goodbye my friends ='(

im goin to leave you.
like forever..
haha.
taklah.
for 3 yrs kot..
nk pergi uitm n.sembilan this sunday(12-7-09).
amik course diploma teknologi mknn.
layak la dgn aku yg kuat makan. :D
just wanna say goodbye to my friends.
sorry la tak smpt say goodbye to u guys.
kelam kabut br tau td laa.
yg penting,i love u guys.
also sorry for everything la.
tu pn kalau buat silap laa.
kalau takde.
pigi la mampus.
joking! :p

Thursday, July 9, 2009

farisha palicha caca :D

video

Tuesday, July 7, 2009

p/s:ilusm

hati saye berbunga.
tapi saye masih mahu kenal awak lebih dalam,sedalam-dalamnye.
saye suka awak tapi saye perlukan masa.
saye tak mahu awak pergi.
saye janji saye tunggu awak,awak pun janji same.
saye cume perlukan masa..
saye harus lupakan yang lalu.
tapi yang lalu tu selalu menjadi teman setia saye.
saye serba salah.
saye tak mau siapa pun sakit hati.
saye tak tahu ape yang saye mesti buat.
tapi yang penting.
awak selalu ade dlm hati saye.
saye terbayangkan awak kalau saye ingat hari-hari yang lepas.
confession had changed us to be super-best-buddy-in-love.
:)

nostalgica

Friday, July 3, 2009

kau milikku!


cintaku.aku akan memelukmu,mencumbuimu,membelaimu & menjagamu di setiap saat hidupku.

i love you forever darling!
I MEAN MY STYLUSTOUGH 8000 :)