Saturday, July 18, 2009

dunkin donuts :)

dunkin donuts terminal one,neg. sembilan.
kite dok lepak2 dengan awak.
rambut awak dah tak botak!
totally cute!
dah almost 4 bln tak jumpa awak since kt kluang dulu.
malu2 pn ade jumpe awak.
tapi kite buat muke cool je.
selamat bus awak lambat sampai.
kalau tak kite takkan jumpe awak.
awak tau ape kite berdoa dlm bus pilah nk g seremban?
kite doa:
"ya allah kalau aku dapat jumpa dia,dialah jodohku"
doa ini sgt tak rasional kan?
tapi mane lah tau doa ni termakbul ke..
tuhan je yg tau.
yang penting,kite happy sgt2 dpt jumpe awak.
hope to see you soon.

next week ke? :p

2 comments:

curseofevill said...

:)

yea!!
*insyaAllah,,
xslh pon bedoa mcm 2..
xde yg x rasional nyer..
klu yg baik²..insyaAllah termakbul..

cik'ain said...

eheh .
oo saya tahu terminal one seremban kan?
ade dunkin donut kat situ .
ahaha .

aha . saya doakan yg terbaik untuk awak .
:)

tunggu entry akan datang .
moga lagi molek

Post a Comment